Boomstamtafels ..haal de natuur in huis (klik hier om verder te lezen)

Boomstamtafels ..haal de natuur in huis (klik hier om verder te lezen)

Boomstamtafels zijn er in vele houtsoorten, afmetingen en stijlen. Bij YourInterior vind je altijd een houtsoort, afmeting en stijl die bij jouw interieur past!

De boomstamtafel, de unieke eye-catcher in je huis.

 

Sinds enkele jaren ongekend populair, de boomstamtafel. De eerste tafels van deze soort werden vaak uit tropisch hard hout vervaardigd, maar tegenwoordig is de keuze in houtsoorten ongekend. Bij ons vind u de échte boomstammen, dus geen verlijmd werk wat als boomstam verkocht wordt!

De vele houtsoorten bieden ook tal van mogelijkheden om een boomstamtafel in te passen in uw interieur. van wit-gelig tot bruin en zelfs diep donkerrode kleuren. Het is allemaal mogelijk.

Bij YourInterior vervaardigen we standaard onze boomstamtafels uit de volgende houtsoorten:

- Populier boomstamtafel;
- Douglas boomstamtafel;
- Eiken boomstamtafel;
- Padouk boomstamtafel;

Voor het volledige assortiment kijkt u hier bij onze boomstamtafels

Andere wensen? Ook die kunnen we vaak beantwoorden.

 

Een boomstamtafel online kopen?

Ja natuurlijk! Het is voor de keuze namelijk niet anders dan in de winkel. Ook daar koopt u in de regel niet het showmodel dat u heeft gezien en krijgt u dus een unieke boomstam, die al zijn pracht pas toont als deze volledig is afgewerkt en het onderstel er onder zit. Dus ja, elk blad is anders en uniek, maar wij garanderen dat u tevreden kunt zijn met de uitstraling van uw boomstamtafel!

 

Padouk boomstamtafel

Mooie combinaties met onderstellen

 

Naast de variatie in houtsoorten zijn er ook nog tal van mogelijkheden met te combineren onderstellen. Naast de vorm spelen hier ook kleur en afwerking een belangrijke rol. Wat vormen betreft kunnen we zowel de gebruikelijke onderstellen (X, U, trapeze, matrix, V-vorm) leveren als meer exotische constructies naar eigen ontwerp.

 

Op het gebied van afwerking van de tafelonderstellen onderscheiden we ons bij YourInterior door exclusieve mogelijkheden als paintbrush naar eigen ontwerp en kleurwens. Natuurlijk kunnen we ook voor een lak afwerking in elke gewenste RAL-kleur zorgen.

 tafelonderstel staal paintbrush

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »