Boomstamtafels: vele houtsoorten, online bestellen, groot assortiment!

Reset all filters

Merken

Prijs

Boomstamtafels: vele houtsoorten, online bestellen, groot assortiment!

Boomstamtafels van YourInterior, uniek product en service!

Ook zo'n mooie boomstamtafel kopen? Dan bent u bij YourInterior aan het juiste adres. Wij leveren unieke boomstamtafels tegen unieke voorwaarden. Onze prijzen zijn all-in, dus thuis geleverd en gemonteerd. Standaard leveren we deze tafels in populieren, douglas en sinds kort padoek, eiken en suar. We kunnen op verzoek ook boomstamtafels in andere houtsoorten leveren.

 

Wij kunnen vanaf begin dit jaar ook Plataan en Essen leveren! Stuurt u bij belangstelling een mail aan info@yourinterior.nl voor de mogelijkheden

 

Diverse houtsoorten voor uw eettafel, bureau of salontafel.

Afhankelijk van de gewenste kleurstelling en tekening van het hout kunt u kiezen voor:

- Populieren tafels: witte, vrij egale houtsoort, afhankelijk van groeigebied en de stam ligt het accent op een geelachtige of bruine tint.

- Douglas tafels: een redelijke harde houtsoort met een oranje-bruinige gloed. Een vrij consisitente kleur met weinig verschillen per stam;

- Eiken tafels: een gele tot bruingele kleur. Net als alle andere houtsoorten is eiken nog te bewerken met een wax, lak of olie om bijvoorbeeld een wit of grijstint te benadrukken. 

- Essen tafels: een sterkhout met een mooie vlam, essenhout heeft een geel-witte kleur;

 

Voor meer informatie over de diverse houtsoorten kijk bij onze tips of neem contact met ons op.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »