Privacy Policy

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy met betrekking tot gegevens en communicatie met ons te beschermen. Op deze pagina informeren we u over welke gegevens we verzamelen bij een bezoek aan of gebruik van onze website. We geven aan waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo is het voor u duidelijk hoe wij werken.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de dienstverlening van YourInterior. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. 

 

Doel van gegevens die we van u vragen:

Wij vragen enkel gegevens van u die wij nodig hebben voor het correct verwerken van uw bestelling op het gebied van betaling en levering. Wij gebruiken uw contactgegevens om hier met u over te communiceren. Verder kunt u zich zelf aanmelden voor onze nieuwbrief. Deze gegevens gebruiken we om u op de hoogte te houden van onze producten en diensten;

 

Verstrekken gegevens aan derden

Wij verstrekken enkel gegevens van u aan de leverancier of transporteur op het moment dat dit van belang is voor de levering van het product aan u. We verstrekken ook enkel die gegevens die van belang zijn om onze producten op juiste wijze te leveren en hierover contact met u te onderhouden (via mail of telefoon); Daarnaast verstrekken wij uw gegevens aan webapllicaties op onze website. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het doel van de applicatie en worden niet verder verspreid.

 

Bewaren gegeven

Wij slaan de door u verstrekte gegevens op op de beveiligde servers van onze hosting leverancier. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij eventueel beschikken.

 

Wij bewaren uw gegevens met betrekking tot orders maximaal 7 jaar, conform de bewaartermijn die wij hebben om te voldoen aan eisen die worden gesteld aan de controle van onze administratie. Na deze termijn verwijderen we de persoonsgegevens en orders uit ons systeem. Wanneer u zich heeft aangemeld voor een nieuwsbrief vragen we u 2-jaarlijks deze te bevestigen. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen kunt u uw gegevens ook tussentijds uit ons bestand laten verwijderen. Stuur hiervoor een mail aan info@yourinterior.nl

 

Communicatie
E-mails of andere berichten die u naar ons verzendt bewaren wij indien noodzakelijk. Bijvoorbeeld in verband met garanties of afspraken. Soms vragen wij u naar aanvullende persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie van belang zijn. Dit maakt het mogelijk om uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Ook deze gegevens slaan we op op de beveiligde servers van onze hosting leverancier. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Inzage persoonsgegevens

U heeft te allen tijde recht om ons te vragen om inzage in de gegevens die we van u hebben vast gelegd en om uw persoonlijke gegevens uit ons systeem te verwijderen.

 

Bezwaar 

U kunt bezwaar maken tegen verwerking van persoonsgegevens, bijvoorbeeld het verstrekken van uw gegevens aan onze toeleveranciers. Wij kunnen dan niet in staan voor een correcte levering van producten of diensten

 

Mocht u het niet eens zijn met de manier waarop wij om zijn gegaan met uw persoonsgegevens dan kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Cookies
Wij verzamelen data en gegevens op de website voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst). Deze helpen om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar de beveiligde servers van onze hosting partij. Wij gebruiken de informatie enkel om bij te houden hoe u de website gebruikt, om niet gepersonifieerde rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

 

Cookies uitzetten
De meeste browsers staan standaard ingesteld om cookies te accepteren. U kunt uw browser echter opnieuw instellen om cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze (en ook andere) websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Verstrekking persoonsgegevens

U verstrekt volledig vrijwillig uw persoonsgegevens aan ons zodat wij onze diensten en levering uit kunnen voeren conform de aangegane aankoopverplichting. Verstrekt u geen gegevens aan ons kunnen wij u ook niet leveren.

 

Besluitvorming

Er is bij ons geen sprake van geautomatiseerde besluitvorming of profilering op basis van gegevens.

 

Veranderingen

De privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Wanneer wij aanpassingen en/of veranderingen doorvoeren op deze website dan kan dat leiden tot wijzigingen in de privacyverklaring. Het is daarom aan te raden bij twijfel deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Wanneer u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen:

info@yourinterior.nl

040-3046245

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »