Hoe onderhoud u uw vloerkleed? Hoe verwijderd u vlekken in uw vloekleed?

Hoe onderhoud u uw vloerkleed? Hoe verwijderd u vlekken in uw vloekleed?

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloerkleed!!

 

Onderhoud

Wij adviseren u uw kleed regelmatig, 1x per week of 2 weken, te stofzuigen. Dit kan natuurlijk al vanaf dag 1. Gebruik hiervoor wel een gladde stofzuigermond, vaak kunt u op uw normale stofzuigervoet een knop omklappen waardoor de borstelden verdwijnen.

 

Een nieuw vloerkleed kan, afhankelijk van het materiaal, aan het begin pluizen. Hoe hoger de pool, hoe meer pluisjes u in het begin hebt. Het kan best een aantal maanden duren voordat dit helemaal is verdwenen. Bij vloerkleden met een gesneden of geschoren pool kan er zelfs losmateriaal op liggen. Geen paniek, dit zijn gewoon afgeschoren eindjes.

Belangrijk!! Trek geen uitstekende of loszittende pooltjes uit het vloerkleed. Je kan dit welvoorzichtig wegknippen. 

 

Naast het stofzuigen is het ook verstandig om uw vloerkleed iedere 6 maanden te draaien. Zo voorkomt u dat er een zogenaamde loop in uw vloekleed komt. Het vloerkleed gaat langer mee.

 

Ook kunt u uw vloekleed beschermen door deze 1 keer per jaar in te spuiten met een protector. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als het inspuiten van uw schoenen tegen regen en vuil. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van de de Textile protector van Royal

 

Toch een vlek?

Heeft u een vlek in uw vloerkleed? Balen, maar ongelukjes zijn niet altijd te voorkomen. Onderneem direct actie! 90% van alle voorkomende verse vlekken kunt u met behulp van water verwijderen. LET OP! Nooit wrijven, altijd deppen! Hieronder hebben wij voor u de vlekkenschijf van James. De eerste schijf is voor verse vlekken. de tweede schijf is voor hardnekkige of ingedroogde vlekken.

Vlekkenschijf Verse vlekkenVlekkenschijf hardnekkige en ingedroogde vlekken

 

Zoals u ziet is de kans groot dat uw vlek er met water óf een product van James te verwijderen is. Namelijk 98% van de kan met behulp van de bovenstaande  instructie verwijderd worden. 

 

Om het u gemakkelijk te maken kunt u deze producten ook in onze webshop kopen. Klik op het product wat u nodig heeft en u wordt doorgestuurd naar het product in onze webshop.

James starterset

James Interieurreiniger

James vlekkenwonder

James vlekkenspray

 

Behoord uw vlek bij de 2% die niet te verwijderen is. Dan zit er niets anders op dan het te accepteren. U kunt er natuurlijk een tafel of poef bovenop zetten. Maar een nieuw vloerkleed is natuurlijk ook leuk!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »