Effen vloerkleden

Effen vloerkleden

Exclusieve effen vloerkleden

In deze categorie treft u alle vloerkleden aan die bestaan uit één kleurtoon, soms met een mooie kleurschakeling (kleur die iets lichter of donkerder is dan een andere kleur) of verschillend materiaal gebruik waardoor een speels effect wordt gecreëerd. Deze vloerkleden zijn voor hoogwaardige kwaliteit, wel adviseren wij u om de vloerkleden te beschermen tegen vlekken zodat hij lang meegaat zonder zijn uitstraling te verliezen.

 

Showroom

Wilt u een effen vloerkleed zien? Wij beschikken over een showroom op afspraak. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected], of telefonisch via 040-3046245.

 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Wij kunnen u op verzoek ook extra foto's sturen. Ook kunnen we van sommige vloerkleden een staaltje opsturen, hiervoor vragen wij wel een vergoeding. Stuur uw verzoek naar [email protected] en u ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »