Verzenden & retourneren

Levering

Yourinterior levert meubels van verschillende fabrikanten en importeurs direct bij u thuis af. De prijzen die wij rekenen zijn totaalprijzen, dus inclusief verzendkosten. De levertijd kan per type meubel en model verschillen. Dit is afhankelijk van de voorraad. We proberen deze echter altijd zo kort mogelijk te houden. Doorgaans kunnen wij binnen 1 tot 3 werkdagen leveren voor artikelen op voorraad. Indien gewenst heeft u deze zelfs vaak al de volgende dag in huis!  Voor maatwerk ligt de levertijd meestal tussen de 3 en 5 weken. 

U kunt bij de opmerkingen tijdens het afrekenen in onze winkel aangeven welke dag u de meubels het liefst thuisbezorgd wilt hebben. Gaan wij dat vervolgens regelen met onze vervoerders.

 

Betrouwbare koeriersdiensten

Voor de bezorging van onze meubelen maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare bezorgdiensten zoals specialistische meubeltransporteurs en DHL. De bezorging van onze wanddecoratie wordt verzorgd door onszelf of UPS. We leveren de meubels en decoratie gratis op het door u gewenste adres. Indien nodig neemt de bezorgdienst contact met u op om een specifieke tijdafspraak te maken. In alle andere gevallen ontvangt  u altijd een Track & Trace code zodat u uw bezorging kunt volgen.


Bezorgen in België

We leveren onze meubels ook gratis in België (zowel Vlaanderen als Wallonië). In Belgie kan de levertijd iets afwijken, maar ook hier streven wij naar maximaal enkele dagen. Voor vragen of specifieke wensen met betrekking tot levering buiten Nederland kunt altijd even contact met ons opnemen via info@yourinterior.nl


Kwaliteit

YourInterior levert enkel betrouwbare en kwalitatief goede meubels. Onze fabrikanten hanteren een hoog kwaliteitsniveau, met een regelmatige controle op de productielijnen. We leveren uw bestellingen binnen de afgesproken levertijd, volledig en ongebruikt. Is er toch iets mis met uw bestelling of mist er bijvoorbeeld een onderdeel zoals een schroefje? Meld het ons direct en we lossen het kostenloos voor u op.


Garantie

Op onze meubels krijgt u minimaal een jaar garantie. Is de garantie langer dan een jaar dan vermelden we dit in de productspecificaties. Mocht er dus in de loop van de tijd buiten uw schuld om een gebrek ontstaan aan een meubel dan zorgen we voor vervanging.

 

Retourneren binnen 14 dagen

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over productspecificaties, ondersteund door heldere, goede foto’s. Soms gebeurt het toch dat het meubel eenmaal neergezet niet helemaal past in uw interieur. U kunt dan binnen 14 dagen bij ons melden dat u gebruik maakt van het herroepingsrecht. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om de producten weer door ons op te laten halen of zelf terug te sturen. U ontvangt dan uw aankoopbedrag van ons retour. Wij storten het bedrag altijd binnen 14 dagen terug, nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. Dit natuurlijk onder de voorwaarde dat wij het product dan ook retour hebben ontvangen of u bewijs kan overleggen dat het reeds aan ons verzonden is. Maatwerk producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Wij vermelden dit duidelijk bij het betreffende product.

 Wilt u gebruik maken van dit recht dan kunt u dit melden via info@yourinterior.nl of via het standaardformulier voor herroeping dat u hier opent

 
Checklist gegevens over retourzending

Controleert u alstublieft de volgende punten bij een retourzending (herroeping):

1. Het meubel is compleet, ongebruikt & onbeschadigd:

2. Het meubel zit (indien mogelijk) weer in de originele verpakking:

3. Het meubel is geen maatwerkproduct (speciaal voor u gemaakt) zonder retourrecht:

4. De pakbon zit zichtbaar op de verpakking:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »