Verzenden & retourneren

Levering

Yourinterior levert wanddecoratie, vloerkleden en woonaccessoires van verschillende merken en importeurs direct bij u thuis af. Binnen Nederland is verzending gratis! De levertijd kan per artikel verschillen. Dit is afhankelijk van de voorraad. We proberen deze echter altijd zo kort mogelijk te houden. 

 

Betrouwbare koeriersdiensten

Voor de bezorging van onze artikelen maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare bezorgdiensten.  We leveren meubels en decoratie binnen Nederland gratis op het door u gewenste adres. Indien nodig neemt de bezorgdienst contact met u op om een specifieke tijdafspraak te maken. In de meeste andere gevallen ontvangt u een Track & Trace code zodat u uw bezorging kunt volgen.


Bezorgen in België

We leveren onze meubels en wanddecoratie ook in België (zowel Vlaanderen als Wallonië). In Belgie kan de levertijd iets afwijken. Voor verzending naar België vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €9,95.

 

Bezorging in andere Europese landen

We leveren onze meubels en wanddecoratie ook in andere landen binnen de EU. In deze landen kan de levertijd afwijken. Voor verzending naar andere Europese landen binnen de EU kunt u contact met ons opnemen via [email protected]


Kwaliteit

YourInterior levert enkel betrouwbare en kwalitatief goede producten. Onze fabrikanten hanteren een hoog kwaliteitsniveau, met een regelmatige controle op de productielijnen. We leveren uw bestellingen binnen de afgesproken levertijd, volledig en ongebruikt. Is er toch iets mis met uw bestelling of mist er een onderdeel? Meld het ons direct en we lossen het kosteloos voor u op.


Garantie

Op onze decoratie, kleden en meubels krijgt u een jaar garantie. Is de garantie langer dan een jaar dan vermelden we dit in de productspecificaties. Ontstaat er dus in het eerste jaar, buiten uw schuld om, een gebrek aan een meubel of wanddecoratie dan verzorgen wij voor u de reparatie of kosteloze vervanging. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade door een gebrek.

 

Retourneren binnen 14 dagen

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren over product specificaties, ondersteund door heldere, goede foto’s. Soms gebeurt het toch dat het product niet helemaal past in uw interieur. U kunt dan binnen 14 dagen bij ons melden dat u gebruik maakt van het herroepingsrecht. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om de producten weer door ons op te laten halen. U ontvangt dan uw aankoopbedrag van ons retour. Wij storten het bedrag altijd binnen 14 dagen terug, nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. Dit natuurlijk onder de voorwaarde dat wij het product dan ook retour hebben ontvangen of u bewijs kan overleggen dat het reeds aan ons verzonden is. Maatwerk producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Wij vermelden dit duidelijk bij het betreffende product.

Wilt u gebruik maken van dit recht dan kunt u dit melden via [email protected] of via het standaardformulier voor herroeping dat u hier opent. U ontvangt van ons een pakbon van de transporteur die het product weer op komt halen. U mag het product, zonder overleg, niet zelf terug sturen. Dit heeft te maken met de kwetsbaarheid van onze producten.

Stuurt u een product retour dan zijn de kosten van het retourneren van het product voor uzelf. 

 
Checklist gegevens over retourzending

Controleert u alstublieft de volgende punten bij een retourzending (herroeping):

1. Het artikel is compleet, ongebruikt & onbeschadigd:

2. Het artikel zit (indien mogelijk) weer in de originele verpakking:

3. Het artikel is geen maatwerkproduct (speciaal voor u gemaakt) zonder retourrecht:

4. De pakbon zit zichtbaar op de verpakking:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »