Wanddecoratie "olifant"
Wanddecoratie "olifant"
€189,95
WebwinkelKeur

Wanddecoratie "olifant"

Foto op dibond van een olifant bewerkt met digital art.
✓ Gratis bezorgd
✓ Inclusief ophangsysteem
✓ Geschikt voor binnen en buiten

Beschikbaarheid
Op voorraad
Levertijd
ca. 4 weken
Delen

Informatie

Wanddecoratie "Olifant"

Wanddecoratie van dibond me de afbeelding van een olifant bewerkt met digital art. Dat betekend dat de basis voor dit kunstwerk bestaat uit het gebruik van meerdere foto's die digitaal met elkaar zijn verweven en bewerkt. Een super strakke en haarscherpe afbeelding op een lichtgewicht en vochtbestendig sandwichpaneel. Een echte eyecatcher in uw huis. 

 

Bent u op zoek naar een haarscherp kunstwerk voor in uw woonkamer, vergaderzaal of uw slaapkamer? Dan kunt u niet om dit kunstwerk op dibond heen. Naast dat dit schilderij een origineel kunstwerk is, is zij ook nog gemakkelijk schoon te maken en verkleurt niet. Ook kunt u hem eenvoudig ophangen.

 

Levering

Wij bezorgen deze wanddecoratie van aluminium gratis bij u thuis! U kunt deze wanddecoratie ook zelf ophalen in Oirschot, u ontvangt dan €10,00 korting.

 

Showroom

Wilt u deze wanddecoratie zien? Wij beschikken over een showroom op afspraak, neem contact met ons op om een afspraak te maken door een e-mail te sturen naar [email protected], of telefonisch via 040-3046245.

Reviews

Geen reviews gevonden

Schrijf je eigen review
* Verplichte velden
Verstuur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »