Aluart, de wanddecoratie voor aan uw muur

Reset all filters

Materiaal

Aluminium (31)

Prijs

Aluart, de wanddecoratie voor aan uw muur

Aluart of Dibond

Deze wanddecoraties worden in Nederland geproduceerd. Aan het roer staan 2 vrouwen die ervoor zorgen dat de producten van sublieme kwaliteit zijn. Naast de kwaliteit is de productie in Nederland een stuk duurzamer. Dit komt doordat de wanddecoraties niet over grote afstanden vervoerd worden. 

 

Nadat de wanddecoratie klaar is wordt er aan de achterzijde een aluminium ophangstrip geplaatst. Hierdoor kunt u de wanddecoratie eenvoudig ophangen aan een bestaand ophangsysteem of door middel van 2 haken in de muur. 

 

Ook is al onze aluart geschikt voor gebruik buiten. Door de speciale coating verkleurt hij niet door zon of regen. Oh ja, mocht je bang zijn dat jouw zorgvuldig uitgezochte kunstwerk van de wand waait dan hebben we daar een special ophanging voor.

 

Dibond of Aluart is een stevige wanddecoratie. Ze zijn licht van gewicht, hebben een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Showroom

Wij beschikken over een showroom op afspraak. Wanneer u de kunstwerken graag wilt zien neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur een bericht.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »