Copyright

Rechten op afbeeldingen en andere media bestanden.

Helaas is dit artikel nodig omdat wij, of onze toeleveranciers, zo nu en dan onrechtmatige kopieën van afbeeldingen aantreffen op andere websites of -winkels. Een belangrijk signaal voor u als consument is wanneer de prijzen van een product zeer sterk (naar beneden toe) afwijken. Dan kan het gaan om een gestolen afbeeldingen van een product. U krijgt dan waarschijnlijk een ander product! Vraag het bij twijfel even na bij ons, zodat wij of de toeleverancier dit kunnen controleren. 

 

Handhaving

Op alle afbeeldingen of andere media uitingen van YourInterior zit een Copyright. Het is niet toegestaan om media bestanden die wij (of onze toeleveranciers) hebben gemaakt zonder schriftelijke toestemming van ons en/ of de toeleverancier te vermenigvuldigen, gebruiken of publiceren op wat voor een wijze dan ook. Constateren wij dat dit toch gebeurt dan zijn wij genoodzaakt hier maatregelen tegen te treffen. Deze kunnen afhankelijk van de situatie variëren van (niet limitatief opgesomd) een waarschuwing, tot het inschakelen van de hostende partij of zelfs een boete. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »