Robuuste en moderne tuinhaarden van staal

Reset all filters

Merken

Prijs

Robuuste en moderne tuinhaarden van staal

De tuinhaard

iedereen kent de klassieke vuurkorf en misschien zelfs de vuurschaal. Maar de tuinhaard neemt ook steeds meer zijn intreden in onder andere de Nederlandse en Belgische tuinen. Een tuinhaard is een volwaardige buitenhaard of buitenkachel met een eigen rookafvoer en heeft vaak de mogelijkheid om hem in een handomdraai om te toveren tot BBQ of pizzaoven. 

 

Doordat de Tuinhaard een eigenafvoer heeft kunt u hem veel beter positioneren ten opzichte van de wind zodat hij niet alle rook richting u en uw bezoek blaast. Daarnaast houd het ongedierte zoals vliegen op afstand. 

 

Al onze haarden zijn hout gestookt. let goed op dat het hout dat u gebruikt droog is, dit voorkomt veel rookvorming!

 

Showroom

Wilt u onze tuinhaarden bekijken? Wij beschikken over een showroom op afspraak, u kunt deze tuinhaarden, indien op voorraad, direct meenemen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak door een e-mail te sturen naar info@yourinterior.nl, of telefonisch via 040-3046245.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »