Boomstamtafels Suar

Boomstamtafels Suar

Wat is Suar hout?

Er zijn vele namen bekend voor deze boom zoals Monkey pod of Rain tree, als je ooit naar bijvoorbeeld Indonesië op vakantie gaat zijn deze bomen gemakkelijk te herkennen aan hun parapluvormig bladerdak. De regenboom is geen beschermde boom, het is namelijk een veelvoorkomende en snelgroeiende boom in de regio van Indonesië.

 

Suar wordt veel gebruikt voor boomstamtafels vanwege het formaat, de sterkte en de bijzondere tekening. Zowel de kleur als de tekening en de robuustheid kan verschillen per boomstamblad. De kleur gaat van midden-donker naar donker, het ene blad is rustig en de andere heeft flinke gaten. De randen zijn meestal lichter van kleur. U kunt van te voren uw wensen met ons bespreken zodat wij een geschikt boomstamblad voor u kunnen zoeken.

 

Suarhout kan gebruikt worden voor boomstambladen die over de lengte of over de breedte gezaagd worden. Ze kunnen gebruikt worden als eetkamertafel of salontafel, maar zijn ook zeer geschikt voor buiten. Voor het behoud van de afwerking en kleur adviseren wij wel om de tafel onder een overkapping te plaatsen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »