Beton en het productieproces

Beton en het productieproces

Beton in uw interieur

Beton is populair, oersterk, duurzaam en vriendelijk in gebruik. Het past zich makkelijk aan in uw huidige interieur, maar is tegelijk sfeerbepalend. Afhankelijk van uw huidige interieur kan beton een moderne, industriële invloed uitoefenen, maar ook rust creëren.  

 

Bijna alles is mogelijk met beton, ook in combinatie met epoxy of hout. Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld aan lampen, tafelbladen of kapstokken.

 

Betonmeubels bij YourInterior

Voor onze betonmeubels maken wij gebruik van de beste grondstoffen met de ideale samenstelling. Ons beton is lichter dan ‘gewoon’ beton, maar even sterk door de toevoeging van vezels (wij maken geen gebruik van betoncire maar échte beton). Kortom onze meubels zijn lichter, dunner en sterker dan andere betonmeubels met het behoud van de karakter eigenschappen van beton, namelijk robuust en onverwoestbaar.

 

Al onze betonmeubels worden op maat voor u gemaakt. Wilt u een tafel van 123 x 88,5 cm? Dat kan. Wij hanteren in onze webshop vaste prijzen voor de meest gebruikte afmetingen, maar ook deze producten worden op maat gemaakt. Hierdoor kan het werkelijke product iets afwijken van de afbeelding in de webshop. 

 

Voor ieder product wordt een aparte mal gemaakt, hier wordt het beton in gegoten. na de uitharding wordt de mal verwijderd en het kunstwerk afgewerkt. Doordat de mallen speciaal voor ieder ontwerp worden gemaakt is bijna ieder idee te maken tot een uitvoerbaar plan!

 

Voor de afwerking wordt er gebruik gemaakt van een coating of waslaag (afhankelijk van het gebruik). Zo is uw meubel gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Deze afwerking heeft geen invloed op de uitstraling van het beton.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »