Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
Boomstamtafel Suar
€1.895,00
WebwinkelKeur

Boomstamtafel Suar

Boomstamtafel Suar afgewerkt met een fraaie wax, inclusief X, U, trapeze onderstel.
✓ Maatwerk mogelijk.
✓ Onderstel naar wens
✓ Gratis verzending en montage (begane grond).
✓ 100% afgewerkt.

Beschikbaarheid
Op voorraad
Levertijd
Levering binnen 6 weken
Delen

Informatie

Boomstamtafel Suar 

Suar is door de jaren heen een populaire houtsoort voor zeer veel uiteenlopende toepassingen zowel binnen als buitenshuis. Veelal gebruikt als boomstamtafel, maar vaak (nog) niet afgewerkt. We leveren onze Suar boomstamtafels kant en klaar, met een afwerking naar wens en met een onderstel op maat. we bieden hiervoor vele opties!

 

De botanische naam voor Suar is Saman Samanea en in sommige landen wordt de boom ook wel Monkey Pod of Rain Tree genoemd. Suar bomen zijn makkelijk te herkennen aan hun karakteristieke parapluvormig bladerdak.


De bomen worden meestal tussen de 15 en 25 meter hoog. De boom is snelgroeiend tropisch hardhout en niet bedreigd. Een Suar heeft een willekeurig verstrengelde nerf, deze maakt de boom heel sterk. Suar groeit in veel verschillende landen zoals Indonesië, Brazilie, Mexico en zelfs Hawai. De boom groeit op een natuurlijke wijze in bijna elk gebied waar het is geintroduceerd.  

 

Suarhout heeft de volgende kenmerken:

Kleur: van licht tot donkerbruin.

Duurzaamheid: Zeer duurzame houtsoort.

Gewicht: zeer sterke en zware houtsoort, 600kg/m3.

100% FSC verantwoord hout

 

Onderstel naar keuze 

U kunt bij uw order aangeven welke vorm onderstel u wenst. De "reguliere" constructies zoals X, U, Trapeze, spinpoot, kunnen wij voor genoemde prijs leveren. Heeft u andere wensen voor een onderstel of tafel uit hout en staal, informeer dan even voor u bestelt via [email protected]

 

Maatwerk, wel garantie, geen retour

Omdat we elke boomstamtafel voor u op maat zagen is dit een maatwerkproduct. Dit betekent dat u geen gebruik kunt maken van het retourrecht. Vanzelfsprekend geven wij wel garantie op de afwerking en constructie van de tafel. Houdt u er rekening mee dat u houtproducten nooit dicht bij extreem hete voorwerpen, zoals kachels of radiatoren zet. Door snelle en extreme wisseling van temperatuur kan het hout alsnog krom trekken of scheuren. Bij normaal gebruik zal dit echter beperkt blijven tot niet waarneembare werking.

 

Levering

De leveringskosten zijn inclusief voor levering op de begane grond. Ondanks dat wij niet houden van meerkosten zijn we genoodzaakt om voor een levering op een verdieping € 25 extra per verdieping (lift telt als 1 verdieping) te rekenen. Dit zijn ook de extra kosten die wij hiervoor maken. Kijkt u, wanneer u op een verdieping woont, en u grote lengtes bestelt goed of we ter plaatse kunnen komen met de tafel (vooral boven de 2,4 meter lengte).

Reviews

Geen reviews gevonden

Schrijf je eigen review
* Verplichte velden
Verstuur
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »